Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MF411dw c Wi-Fi (0291C022)

Багатофункціональний пристрій Canon MF411dw c Wi-Fi (0291C022)
Багатофункціональний пристрій Canon MF411dw c Wi-Fi (0291C022) Багатофункціональний пристрій Canon MF411dw c Wi-Fi (0291C022)
Виробник: Canon
Код: 0291C022
Наявність: Відсутній
Ціна: 10,350.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MF411dw c Wi-Fi (0291C022)

Невеликі компанії можуть використовувати лазерний багатофункціональний принтер MF411dw формату A4 для підвищення продуктивності. Незважаючи на свої неймовірно компактні розміри, принтер MF411dw досить універсальний для того, щоб задовольнити всі ваші потреби в обробці документів, забезпечуючи друк в професійній якості зі швидкістю 33 сторінки в хвилину. Кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 3,5", інтуїтивно-зрозуміле управління, лотки для паперу місткістю 300 листів та технологія швидкого запуску (Quick First-Print допоможуть вашим співробітникам працювати швидше і ефективніше. MF411dw також забезпечує конфіденційність: функція безпечної друку захищає документи за допомогою PIN-коду навіть при друку з мобільного пристрою.

MF411dw підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), тому ваші співробітники зможуть друкувати документи з будь-якого підключеного пристрою. Додаток Canon Business PRINT дозволяє використовувати цілий ряд додаткових функцій, а також за лічені секунди підключати пристрій до облікового запису сервісу «Google Cloud print».

Ваша компанія може стати більш мобільною завдяки тому, що MF411dw підтримує хмарні технології. Використовуючи MF Scan Utility (для ПК і ноутбуків) і додаток Canon PRINT Business (для мобільних пристроїв), будь-який співробітник може підключитися до MF411dw і популярних хмарних сервісів, таких як Evernote® і DropBox, щоб завантажити, оцифровувати і передавати документи -- або для того, щоб просто відсканувати документ і відправити його по електронній пошті.

Завдяки розширеним можливостям підключення MF411dw ідеально впишеться в вашу мережу. Можливість Wi-Fi і Ethernet підключення, а також підтримка мов управління друком PCL5e/6 і Adobe PostScript забезпечують просту інтеграцію в керовані мережеві середовища. Принтер MF411dw так само добре підійде для керованих служб друку завдяки функціям віддаленого технічного обслуговування Canon e-Maintenance.

Конструкція картриджа Canon «Все в одному» дозволяє при кожній заміні тонера одночасно замінити всі ключові компоненти, забезпечуючи високу надійність роботи і стабільну якість друку. Низьке енергоспоживання в сплячому режимі і в режимі очікування, автоматичний двосторонній друк, а також інтелектуальна енергозберігаюча функція автоматичного вимкнення роблять принтер MF411dw екологічним і економічно виправданим вибором.

Переваги
- Чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер формату A4 з Wi-Fi, створений спеціально для невеликих компаній.
- Швидкий друк в професійній якості зі швидкістю до 33 стор/хв
- Легке керування завдяки інтуїтивному кольоровому сенсорному екрану
- Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити витрати і кількість відходів
- Функція Quick First-Print дозволяє заощадити час і підтримувати ефективність роботи співробітників
- Безпечний друк з PIN-кодом
- Друк зі смартфонів і планшетів з підтримкою AirPrint, Mopria і програми Canon Business PRINT
- Зручна робота з використанням популярних хмарних сховищ
- Проста інтеграція в мережеву середу з можливістю керування пристроєм
- Простота в обслуговуванні зі зручними картриджами «Все в одному»

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MF411dw c Wi-Fi
Артикул 0291C022
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 19 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12