Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MF418x c Wi-Fi (0291C008)

Багатофункціональний пристрій Canon MF418x c Wi-Fi (0291C008)
Багатофункціональний пристрій Canon MF418x c Wi-Fi (0291C008)
Виробник: Canon
Код: 0291C008
Наявність: Відсутній
Ціна: 11,525.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MF418x c Wi-Fi (0291C008)
Інтелектуальний, простий і компактний чорно-білий багатофункціональний принтер Canon i-SENSYS MF418x забезпечує високоякісний друк, копіювання і сканування документів, підтримує гнучкі робочі процеси - ідеальне доповнення вашої мережі принтерів. Переваги: ​​чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер формату A4 з Wi-Fi, створений спеціально для невеликих робочих груп. Швидкий друк професійних обов'язків зі швидкістю до 33 стор. / Хв. Легке управління завдяки інтуїтивному кольоровому сенсорному екрану. Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити витрати і кількість відходів. Функція Quick First-Print дозволяє заощадити час і підтримувати ефективність роботи співробітників. Безпечна друк з PIN-кодом. AirPrint, Mopria і додаток Canon PRINT Business для друку зі смартфонів або планшетів. Зручна робота з використанням популярних хмарних сховищ. Легка інтеграція з пристроями і можливості управління процесом друку.
Простота в обслуговуванні з зручними картриджами «все в одному»

Працюйте ефективніше. Невеликі робочі групи можуть використовувати лазерний багатофункціональний принтер MF418x формату A4 для підвищення продуктивності. Незважаючи на свої неймовірно компактні розміри, принтер MF418x досить універсальний для того, щоб задовольнити всі ваші потреби в обробці документів, дає змогу досягти професійних обов'язків зі швидкістю до 33 сторінок в хвилину. Кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 3.5 ", інтуїтивно-зрозуміле управління, лотки для паперу ємністю 550 аркушів і технологія швидкого запуску Quick First-Print допоможуть вашим співробітникам працювати швидше і ефективніше. MF418x також забезпечує конфіденційність: функція безпечної друку захищає документи за допомогою PIN-коду навіть при друку з мобільного пристрою.

Гнучкі робочі процеси. MF418x підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), тому ваші співробітники можуть друкувати документи з будь-якого підключеного пристрою. Вони можуть використовувати цілий ряд розширених функцій з додатком Canon PRINT Business, а також підключати пристрій до облікового запису сервісу «Віртуальний принтер Google» за лічені секунди. Покращений обмін документами. Завдяки підтримці хмарних технологій в MF418x ваші співробітники можуть стати більш мобільними. Використовуючи MF Scan Utility (для ПК і ноутбуків) і додаток Canon PRINT Business (для мобільних пристроїв), будь-який співробітник може підключитися до MF418x і популярним хмарних сервісів, таким як Evernote і DropBox, щоб завантажити, оцифровувати і передавати документи - або для того , щоб просто відсканувати документ і відправити його по електронній пошті. Можливості роботи в мережі. Завдяки розширеним можливостям мережевого підключення MF418x ідеально впишеться в вашу мережу. Можливість Wi-Fi і Ethernet підключення, а також підтримка мов програмування принтера PCL5e / 6 і Adobe PostScript забезпечують просту інтеграцію в керовані мережеві середовища. Принтер MF418x так само добре підійде для керованих мережевих середовищ завдяки функціям віддаленого технічного обслуговування Canon e-Maintenance і підтримки системи управління Canon uniFLOW.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MF418x c Wi-Fi
Артикул 0291C008
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 21.2 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12