Категорії

Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A)

Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A)
Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A) Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A) Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A) Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: J8H61A
Наявність: Немає
Ціна: 11,025.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Лазерний принтер HP LaserJet Enterprise M501dn (J8H61A)
Завдяки принтеру HP LaserJet Enterprise M501dn, який швидко переходить в робочий режим і споживає незначний обсяг електроенергії, час виконання важливих завдань скоротиться. Багаторівневий захист стане надійним бар'єром проти загроз. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence і можливості цього принтера дозволять збільшити обсяги друку без зниження якості.

Прискорення робочих процесів і скорочення енергоспоживання. Забудьте про довгому очікуванні. На вихід з режиму очікування сну і друк першої сторінки принтера буде потрібно всього 7.3 секунд. Завдяки інноваційній конструкції і технології використання тонера цей принтер є лідером по економії електроенергії в своєму класі.
Використовуйте різні носії для швидкого запуску завдань в роботу. Друкуйте двосторонні документи без зниження продуктивності принтера.

Безпека і зручність управління. Вбудовані можливості виявлення і усунення загроз безпеки забезпечують постійний захист принтера під час роботи. Вбудовані і що можна придбати додатково рішення безпеки забезпечать захист конфіденційних даних під час їх зберігання і передачі. Додаткові вбудовані рішення HP JetAdvantage в області безпеки допоможуть надійно захистити конфіденційні дані. HP Web Jetadmin забезпечує централізоване управління парком пристроїв і оптимізацію робочих процесів.

Більше сторінок. Вище продуктивність. Краще захист. Чорний тонер забезпечує високу контрастність чорно-білих текстів, шрифтів і графічних зображень. Прагніть більшого. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence володіють великим ресурсом в порівнянні з попередніми моделями картриджів. Вбудовані технології розпізнавання і захисту картриджів допоможуть підтвердити справжність матеріалів HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлений лазерний картридж. При необхідності його можна замінити на спеціальний картридж збільшеної місткості.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Enterprise M501dn
Артикул J8H61A
Максимальний формат друку А4
Вага 11.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12