Категорії

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008)

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008)
Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008) Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008) Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008) Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008)
Виробник: Canon
Код: 0562C008
Наявність: Немає
Ціна: 31,325.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-352x (0562C008)

Високошвидкісний і компактний чорно-білий лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP352x, що пропонує гнучкі можливості керування подачею носіїв, є ідеальним рішенням для складних умов експлуатації, в яких потрібно універсальність і висока швидкість роботи.

Переваги:

- Швидкий друк зі швидкістю 62 стор/хв
- Підвищення продуктивності за рахунок можливості збільшення ємності завантаження паперу до 3600 сторінок і підтримки конфігурацій з використанням додаткових касет
- Можливість використання в будь-яких умовах завдяки компактності пристрою
- Можливість друку зі смартфонів і планшетів завдяки підтримці функцій мобільного друку
- Підвищення ефективності експлуатації при використанні тонер-картриджів Canon із збільшеним ресурсом
- Простота управління в мережевому режимі
- Додаткові функції безпечного друку та зберігання даних
- Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити кількість відходів і скоротити витрати

Висока швидкість і гнучкі можливості друку
LBP352x ідеально підходить для експлуатації в умовах високого навантаження в компаніях, яким потрібен надійний універсальний принтер завдяки підтримці чорно-білого друку зі швидкістю до 62 стор/хв, а також широким можливостям налаштування. Можливість використання до чотирьох касет і додаткового відсіку для паперу великої ємкості полегшує налаштування конфігурації принтера і дозволяє забезпечити високу продуктивність.

Висока продуктивність в компактному розмірі
Для забезпечення ефективної роботи вам необхідний високопродуктивний принтер. У стандартній комплектації ємність лотків для паперу принтера LBP352x становить 600 сторінок і може бути збільшена до 3600 сторінок. Цей компактний і продуктивний принтер стане незамінним офісним помічником. Незважаючи на збільшену ємність, він не займе багато місця. Тонер-картридж із збільшеним ресурсом дозволяє надрукувати більшу кількість сторінок без заміни і ще більше підвищити продуктивність. Завдяки своїй універсальності LBP352x здатний забезпечити виконання будь-яких завдань, пов'язаних з друком. Двосторонні документи формату від A5 до A4 будуть готові за лічені секунди.

Хмарний і мобільний друк
LBP352x підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), що дозволяє легко друкувати документи з будь-якого сумісного пристрою. При використанні додатка Canon Business PRINT ви зможете оцінити переваги розширених функцій. Для працівників, які використовують у роботі програми Google, LBP352x пропонує можливості повної інтеграції з сервісом «Віртуальний принтер Google» без додаткової настройки.

Інтелектуальні функції для роботи в мережі і управління
LBP352x стане ідеальним доповненням до існуючого парку обладнання для друку, що пропонують найширший спектр можливостей. Підтримка мов управління друком PCL5e/6 і Adobe PostScript спрощує інтеграцію з керованими мережевими системами. LBP352x можна однаково успішно використовувати з керованими службами друку і системою віддаленого управління обслуговуванням e-Maintenance компанії Canon. Крім того, LBP352x підтримує можливість інтеграції з платформою управління Canon uniFLOW, що дозволяє підвищити продуктивність і безпеку за рахунок функції My Print Anywhere, а також пропонує додаткові засоби обліку та відшкодування витрат.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS LBP-352x
Артикул 0562C008
Максимальний формат друку А4
Вага 26.2 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12