Категорії

Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A)

Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A)
Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A) Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: G3Q39A
Наявність: Відсутній
Ціна: 3,850.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Лазерний принтер HP LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi (G3Q39A)

Оцініть переваги низькою вартістю друку і високої продуктивності пристрої HP LaserJet Ultra. Картридж на 6900 стор. включений в комплект поставки. Створюйте документи професійної та стабільної якості, не виходячи за рамки бюджету.

Можливості
Якість HP і вигідна ціна, навіщо ризикувати цим?
Картридж для друку до 6900 сторінок входить в комплект поставки в розрахунку на великі обсяги друку при низьких витратах і без ризику.
За допомогою HP LaserJet Ultra вартість друку можна скоротити до 60 % у порівнянні з пристроями попередніх поколінь.
Завдяки незмінним якості та вигідною ціною оригінальних продуктів HP купувати підроблені видаткові матеріали не має ніякого сенсу.
Завдяки попередньо встановленим оригінальним лазерних картриджів HP ви зможете приступити до друку відразу після доставки пристрою.

Створено для ефективної роботи
По швидкості роботи HP LaserJet Ultra вигідно відрізняється від пристроїв попередніх поколінь, друкуючи до 22 сторінок у хвилину.
Вам більше не доведеться чекати. На друк першої сторінки потрібно не більше 7,3 секунди.
Економте електроенергію завдяки технології HP Auto-On/Auto-Off. 

Мобільний друк без проблем
Друк з iPhone®, iPad® за допомогою функції AirPrint® з автоматичним підбором масштабу у відповідності з форматом паперу.
За допомогою функції HP ePrint можна здійснювати друк безпосередньо зі смартфонів, планшетів і ноутбуків. Це так само легко, як відправляти повідомлення по електронній пошті.
Завдяки технології Wi-Fi Direct® можна виконувати друк безпосередньо з мобільних пристроїв без підключення до мережі.
Технологія Google Cloud Print™ 2.0 дозволяє відправляти завдання друку безпосередньо зі смартфона, планшета або ПК на будь-який принтер компанії.

Незмінно висока якість друку HP
Чорний тонер забезпечує високу контрастність чорно-білих текстів, шрифтів і графічних зображень.
Не купуйте підроблені видаткові матеріали, щоб уникнути проблем з якістю результатів.
Датчики контролю допоможуть відслідковувати кількість оброблених сторінок, а спеціальна технологія дозволить оптимізувати споживання видаткових матеріалів, щоб друкувати більше.
Забудьте про безлад і затримки. Завдяки автоматичному зняття захисної стрічки-заглушки і зручній упаковці заміна картриджів не представляє складності.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Ultra M106w c Wi-Fi
Артикул G3Q39A
Максимальний формат друку А4
Вага 4.75 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12