Категорії

Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A)

Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A)
Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: C5J91A
Наявність: Відсутній
Ціна: 6,525.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Лазерний принтер HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A)

Висока швидкість роботи. Надійний захист.
Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу із сплячого режиму цього принтера, потрібно набагато менше часу порівняно з рішеннями конкурентів. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку порівняно з аналогічними рішеннями конкурентів. Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози.

Більше сторінок. Вища продуктивність. Кращий захист
Використовуйте оригінальні лазерні чорні картриджі HP збільшеної ємності з технологією JetIntelligence, щоб отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високої швидкості і стабільної якості друку завдяки контрастному чорному тонеру. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжню якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної ємності.

Економія енергії і зручне управління завданнями
Економте електроенергію завдяки технології HP Auto-On/Auto-Off. Щоб значно скоротити витрату енергії пристрою порівняно з конкурентами, розробили оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence. Пристрій не займе багато місця і відмінно підійде для будь-якого офісу. Управляйте пристроями і їх налаштуваннями за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Pro M402dne
Артикул C5J91A
Максимальний формат друку А4
Вага 8.6 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12