Категорії

Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A)

Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A)
Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A) Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A) Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A) Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A) Лазерний принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: B5L26A
Наявність: Відсутній
Ціна: 27,000.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP Color LaserJet Enterprise M553x (B5L26A) - на вихід із сплячого режиму і друк документа потрібно не більше 9 секунд, а двосторонній друк тепер може зрівнятися по швидкості з односторонньою до 40 зображень в хвилину. Спеціальні технології розпізнавання носія і витрати тонера дозволяють значно знизити споживання енергії. Зручний кольоровий сенсорний дисплей з діагоналлю 10.9 см (4.3 ") і регульованим положенням допоможе вашим співробітникам швидко виконувати найрізноманітніші завдання. Незмінно висока якість друку документів на різних носіях (включаючи формат A5), а також функція автоматичного визначення типу носія.

Програмне забезпечення HP Web Jetadmin забезпечує централізоване управління парком пристроїв і оптимізацію робочих процесів. Додаткові вбудовані рішення HP JetAdvantage Security Solutions допоможуть надійно захистити конфіденційні дані. Легкість розробки та розгортання додаткових рішень HP і сторонніх виробників. Підтримка додаткового розширення пам'яті на 1 Гбайт. Рішення HP JetAdvantage Private Print забезпечує надійний захист, дозволяючи контролювати робочі процеси і уникати додаткових витрат. Відкрийте для своїх співробітників переваги прямої бездротового друку з мобільних пристроїв без підключення до мережі. Технологія NFC дозволяє передавати на принтер документи з мобільних пристроїв без підключення до мережі. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні додатки.

Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence володіють великим ресурсом в порівнянні з попередніми моделями картриджів. Оригінальний тонер HP ColorSphere 3, розроблений спеціально для принтерів HP, гарантує професійну якість і високу швидкість друку. Вбудовані технології розпізнавання та захисту картриджів допоможуть підтвердити справжність матеріалів HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить чотири попередньо встановлених картриджа. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі підвищеної місткості.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LaserJet Enterprise M553x
Артикул B5L26A
Максимальний формат друку А4
Вага 33 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12