Категорії

Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A)

Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A)
Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A) Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A) Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A) Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: C5F92A
Наявність: Немає
Ціна: 5,898.50 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP LaserJet Pro M402d (C5F92A)
Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу зі сплячого режиму цього принтера, потрібно набагато менше часу порівняно з рішеннями конкурентів. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку. Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози.

Більше сторінок. Вище продуктивність. Кращий захист
Використовуйте оригінальні лазерні чорні картриджі HP збільшеної ємності з технологією JetIntelligence, щоб отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високій швидкості і стабільної якості друку завдяки контрастному чорному тонеру. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжню якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної ємності.

Економія енергії і зручне управління завданнями
Економте електроенергію завдяки технології HP Auto-On/Auto-Off3. Щоб значно скоротити витрату енергії пристрою, розроблено оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence. Пристрій не займе багато місця і відмінно підійде для будь-якого офісу. Управляйте пристроями і їх налаштуваннями за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Pro M402d
Артикул C5F92A
Технологія друку лазерна
Кольоровість друку монохромна
Максимальний формат друку А4
Роздільна здатність друку 1200х1200 dpi
Швидкість ч/б друку 38 чб. стор/хв
Швидкість кол. друку не друкує в кольорі
Інтерфейс USB
Особливості дуплекс
Особливості ЖК-екран
Підтримка ОС Windows, Linux, Mac OS
Картридж CF226A, CF226X
Розмір (Ш x Г x В) мм 381 x 357 x 216 мм
Вага 8.58 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12