Категорії

Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A)

Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A)
Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CF388A
Наявність: Відсутній
Ціна: 6,975.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi (CF388A)
Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу із сплячого режиму цьому принтеру потрібно набагато менше часу в порівнянні з рішеннями конкурентів. Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози.

Завдяки оригінальним кольоровим лазерним картриджам HP збільшеної місткості і технології JetIntelligence ви зможете отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високій швидкості і професійної якості друку завдяки тонеру HP ColorSphere. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжнє якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної місткості.

Управляйте завданнями безпосередньо з пристрою. Для зручності принтер оснащений дворядковим ЖК-дисплеєм. Пристрій не вимагає складної настройки. У ньому передбачено широкий набір параметрів для оптимізації його роботи. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні додатки. Відкрийте для своїх співробітників переваги прямої бездротового друку з мобільних пристроїв без підключення до корпоративної сеті6. Інтерфейс Ethernet і модуль бездротового зв'язку забезпечують зручність доступу, друку та обміну ресурсами.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LaserJet Pro M452nnw c Wi-Fi
Артикул CF388A
Технологія друку лазерна
Кольоровість друку кольорова (4 кольора)
Максимальний формат друку А4
Роздільна здатність друку 600х600 dpi
Швидкість ч/б друку 27 чб. стор/хв
Швидкість кол. друку 27 кол. стор/хв
Інтерфейс USB
Інтерфейс LAN
Інтерфейс WiFi
Підтримка ОС Windows, Linux, Mac OS
Розмір (Ш x Г x В) мм 412 x 453 x 295
Вага 17.5 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12