Категорії

Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A)

Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A)
Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A) Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn c Wi-Fi (CF389A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CF389A
Наявність: Відсутній
Ціна: 8,200.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Принтер HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) допоможе впоратися з великими обсягами роботи і забезпечить надійний захист від загроз. Для виходу із сплячого режиму цього принтера, потрібно набагато менше часу порівняно з рішеннями конкурентів. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку. Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози.

Завдяки оригінальним кольоровим лазерним картриджам HP збільшеної ємності і технології JetIntelligence ви зможете отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високої швидкості і професійної якості друку завдяки тонеру HP ColorSphere. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної ємності.

Управляйте завданнями безпосередньо з пристрою. Для зручності принтер оснащений дворядковим дисплеєм. Пристрій не вимагає складної настройки. У ньому передбачений широкий набір параметрів для оптимізації його роботи.

Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні програми. Вбудований мережевий інтерфейс Ethernet забезпечує зручність налаштування, друку та обміну файлами.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LaserJet Pro M452dn
Артикул CF389A
Максимальний формат друку А4
Вага 18.9 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12