Категорії

Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A)

Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A)
Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A) Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A) Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A) Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CF456A
Наявність: Немає
Ціна: 5,200.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A) - це ідеальне рішення для корпоративних користувачів, яким необхідний універсальний БФП з можливістю підключення до мережі для вирішення повсякденних офісних завдань, включаючи факсимільний зв'язок, копіювання, сканування в електронні повідомлення, мережеві папки і можливість виконувати друк з мобільних устройств.Іспользуйте можливості мобільного друку зі смартфонів, планшетів і ноутбуків. Інтуїтивно зрозумілі функції дозволяють швидше виконувати завдання друку. За допомогою надійного модуля автоматичного двостороннього друку ви зможете заощадити час і скоротити витрати на папір. Завдяки інтуїтивно-зрозумілою панелі можна легко керувати завданнями друку. Скоротіть час простоїв. Завдяки високій швидкості друку до 25 сторінок на хвилину продуктивність офісу значно підвищиться. Приступайте до роботи відразу після установки принтера - лазерний картридж максимальної ємності з ресурсом 1500 сторінок йде в комплекті. 

 Вам більше не потрібно думати про проблеми підключення та безпеки. Крім того, пристрій має вбудовані функції підключення, а також захисту даних і управління ними. Оцініть переваги миттєвого друку: завдяки технології HP Auto Wireless Connect принтер автоматично підключається до бездротової мережі. Принтер HP LaserJet M201dw c Wi-Fi (CF456A) підтримує бездротове підключення і роботу по мережі Ethernet, завдяки чому ви можете виконувати друк практично з будь-якого місця в офісі. Принтер оснащений роз'ємом USB для підключення, а також інструментами управління і контролю за видатковими матеріалами, які можна запустити з настільного ПК. Використовуйте зручні функції мобільного друку. Тепер ви можете відправляти завдання друку по бездротовому зв'язку без підключення до мережі. Оцініть переваги швидкого друку з пристроїв iPhone®, iPad® і iPod Touch® за допомогою Apple® AirPrint ™ без налаштування або установки додаткових додатків.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet M201dw c Wi-Fi
Артикул CF456A
Максимальний формат друку А4
Вага 9.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12