Категорії

Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A)

Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A)
Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A) Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A) Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A) Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A) Принтер HP LaserJet Enterprise M605n (E6B69A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: E6B69A
Наявність: Немає
Ціна: 17,250.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Принтер HP LaserJet M605n (E6B69A) - збільшіть ефективність бізнесу завдяки видатній якості друку. Виконуйте великі завдання, щоб ваша команда була успішна у всіх областях бізнесу. Цей швидкий принтер зручний в роботі і підтримує розширення, а також мінімально впливає на навколишнє середовище. Швидко відстежуйте завдання і налаштування з 4-рядковим дисплеєм і 10-кнопкової панеллю для PIN-друку. Друкуйте великі проекти. Користуйтеся автоматизованим двостороннім друком і додатковими лотками ємністю до 3600 аркушів. Зробіть роботу більш ефективною. Додайте пристрої подачі паперу для попереднього сортування завдань, друку на різних носіях і т. Д. Користуйтеся ємними картриджами HP LaserJet для довгої безперебійної роботи. Скористайтеся додатковою можливістю прямого бездротового друку. Відправляйте завдання на друк з мобільних пристроїв без підключення до мережі. 


Скористайтеся можливістю друку з мобільного пристрою за технологією NFC (без підключення до мережі). Зручний доступ до друку. Зручний інтерфейс Ethernet забезпечує спільне використання принтера по мережі. Принтер HP LaserJet M605n (E6B69A) підтримує масштабування. Якщо вам потрібні нові рішення і компанія зростає, скористайтеся надбудовами і оновленнями. Забезпечте захист даних при передачі і зберіганні, використовуючи різні вбудовані і додаткові рішення для безпеки. Легко керуйте середовищем друку з однієї точки за допомогою HP Web Jetadmin. Швидко вирішуйте проблеми завдяки хмарному довідкового сервісу, який завжди доступний і регулярно обновляється. Економте енергію. Технологія HP Auto-On / Auto-Off включає принтер, коли це необхідно, і вимикає, коли ви не користуєтеся ним.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Enterprise M605n
Артикул E6B69A
Максимальний формат друку А4
Вага 22 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12