Категорії

Лазерний принтер Color LaserJet СP5225dn HP (CE712A)

Лазерний принтер Color LaserJet СP5225dn HP (CE712A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CE712A
Наявність: Немає
Ціна: 48,975.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP Color LaserJet CP5225dn (CE712A) - кольоровий друк професійного рівня на носіях самого різного формату. Зручні засоби інтеграції та управління забезпечують зручність користування та високу ефективність. Зробіть процес друку максимально мобільним за допомогою рішення HP ePrint.

Можливість розширити асортимент послуг: принтери цієї серії дозволяють друкувати високоякісні презентації, звіти та маркетингові матеріали на носіях різного типу і формату: від поштових листівок до паперу формату SRA3.

Функція автоматичного розпізнавання носіїв Технологія HP Advanced Auto Media Sensing виконує автоматичну настройку параметрів друку в залежності від типу та розміру паперу.
Модуль автоматичного двостороннього друку підвищує продуктивність і ефективність роботи.

Користувачі можуть друкувати документи формату A4 зі швидкістю до 20 стор. / хв на HP Color LaserJet CP5225dn (CE712A).
Технологія Instant-on забезпечує швидкий вихід першої сторінки - 10 секунд з режиму готовності і 16 секунд з режиму енергозбереження.
Технології HP EasyColor і HP ImageREt гарантують незмінно високу якість друку текстових документів, графіки і зображень з глянцевим покриттям.
Оригінальні картриджі HP LaserJet з тонером HP ColorSphere дозволяють з рівним успіхом друкувати чіткі креслення і яскраві кольорові зображення.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LaserJet СP5225dn
Артикул CE712A
Максимальний формат друку А3
Вага 40 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12