Категорії

Лазерний принтер Canon LBP-710Cx (0656C006)

Лазерний принтер Canon LBP-710Cx (0656C006)
Лазерний принтер Canon LBP-710Cx (0656C006)
Виробник: Canon
Код: 0656C006
Наявність: Немає
Ціна: 15,700.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Лазерний принтер Canon LBP-710Cx (0656C006)  здатний забезпечити кольоровий друк графіки, зображень і тексту з чудовою якістю, характерною для лазерного друку, яка справить незабутнє враження на читача. Визнаний досвід Canon в області технологій обробки зображень гарантує, що компанії будь-якого розміру зможуть створювати документи професійної якості з точним промальовуванням деталей, чітким текстом і графікою високої роздільної здатності, які дозволять їм справити сприятливе враження на своїх клієнтів.

Інтелектуальні функції для роботи в мережі
LBP710Cx стане ідеальним доповненням до існуючого парку обладнання для друку, що пропонують найширший спектр можливостей. Підтримка мов управління друком PCL5e/6 і Adobe PostScript спрощує інтеграцію з керованими мережевими системами. LBP710Cx можна однаково успішно використовувати з керованими службами друку і системою віддаленого управління обслуговуванням e-Maintenance компанії Canon. Крім того, LBP710Cx підтримує можливість інтеграції з платформою управління Canon uniFLOW, що дозволяє підвищити продуктивність і безпеку друку за рахунок функції My Print Anywhere, а також пропонує додаткові засоби обліку та відшкодування витрат. Високоякісний кольоровий друк зі швидкістю 33 стор/хв.

Висока швидкість і гнучкі можливості друку
LBP710Cx ідеально підходить для експлуатації в умовах високого навантаження в компаніях, яким потрібен надійний універсальний принтер завдяки підтримці повнокольорового друку зі швидкістю 33 стор/хв. Можливість установки додаткової місткої касети для паперу дозволяє успішно використовувати принтер в сучасних робочих умовах.

Висока продуктивність в компактному розмірі
Для ефективної роботи необхідний високопродуктивний принтер. Місткість лотків для паперу принтера LBP710Cx, в стандартній комплектації, становить 650 сторінок і може бути збільшена до 1200 сторінок. Цей компактний і продуктивний принтер стане незамінним офісним помічником. Незважаючи на збільшену ємність, він не займе багато місця. Завдяки своїй універсальності LBP710Cx здатний виконати будь-які завдання, пов'язані з друком. Двосторонні документи формату від A5 до A4 будуть готові за лічені секунди.

Мобільна робота
LBP710Cx підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), що дозволяє легко друкувати документи з будь-якого сумісного пристрою. При використанні додатка Canon Business PRINT ви зможете оцінити переваги розширених функцій. Для працівників, які використовують у роботі програми Google, LBP710Cx пропонує можливості повної інтеграції з сервісом «Віртуальний принтер Google» без додаткової настройки.

Тонер-картриджі із збільшеним ресурсом
Компанія Canon модернізувала тонер-картриджі, і тепер вони пропонують абсолютно нові можливості. Тепер при встановленні картриджа забезпечується автоматичне видалення запобіжної пломби для тонера всередині нього, що дозволяє зменшити кількість відходів і скоротити час установки. Залишаючись настільки ж компактними, нові оригінальні тонер-картриджі Canon мають збільшений ресурс, завдяки чому ви зможете підвищити продуктивність своєї роботи.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель LBP-710Cx
Артикул 0656C006
Максимальний формат друку А4
Вага 11.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12